Verrast u iemand met een origineel cadeau?

Als je onderstaand formulier invult en verzendt, dan verwerken wij het binnen 2 weken. Wil je het cadeau graag eerder laten versturen? Geen probleem, neem contact met Acklien op.

Ja, ik geef een donateurschap cadeau

Betaling

Je ontvangt thuis een acceptgiro voor de betaling van je cadeaubijdrage. Het cadeadonateurschap geldt voor een periode van 12 maandan. Wij sturen daana eenmalig een brief om te vragen of de cadauontvanger ons werk wil blijven steunen en wil blijven genieten van de voordelen.

Vragen?
Heb je vragen over het cadeaudonateurschap? Of lukt de aanvraag niet? Stuur een mail naar donateurs@landschapoverijssel.nl of neem contact op met Acklien, bereikbaar via telefoonnummer 0529- 40 17 31.

Landschap Overijssel legt je gegevens vast conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de AVG). Bekijk onze privacyverklaring hier. We gebruiken je gegevens om je donateurschap uit te kunnen voeren. Met inzenden van dit formulier geef je ons hiervoor toestemming. Ook sturen wij je informatie over nieuws en onze activiteiten en producten. Wil je deze informatie niet ontvangen? Laat ons dat dan weten via info@landschapoverijssel.nl.

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?