Kinderfeestjes bij Koetshuis Hof Espelo

Ineke Muijser

Op het moment kunnen we helaas geen nieuwe kinderfeestjes aannemen. We zijn dringend opzoek naar uitbreiding van ons vrijwillige kinderactiviteiten-team. Lijkt het je leuk om feestjes of activiteitenmiddagen te begeleiden stuur dan een mail naar bezoekerscentrum.hofespelo@landschapoverijssel.nl. We maken graag kennis met je en bespreken de mogelijkheden.

Wij organiseren samen met jou kinderfeestjes voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Alle activiteiten zijn gericht op het beleven van de natuur. Alle feestjes worden zoveel mogelijk buiten gehouden en vinden in nauw overleg met jou plaats. Heb je zelf een idee voor een natuuracitviteit, breng het dan naar voren. Wij kijken of het mogelijk is. Het Koetshuis Hof Espelo zorgt voor ranja en iets lekkers voor de kinderen en voor de volwassene is er koffie. Feestjes starten vanaf €6,50 per kind.

Let op: reserveer wel minimaal een maand van te voren!

Wij stellen het Koetshuis, de omgeving en de deskundigheid en enthousiasme van ons kinderactiviteitenteam beschikbaar voor een geslaagd kinderfeestje!

Voorbeelden van kinderfeestjes:

- Het Kabouterpad

- Fotopuzzeltocht

- Uilenballen pluizen

- Nestkastjes timmeren

- Beestentocht

- En nog veel meer

Voor uitleg van de feestjes, prijzen en reserveren bel: 06 - 53727544

Clifton Buitink

Henrica de Joode

Tamara Raijer

Lizet de Roo

Ruud Ploeg

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?