Logeren in ’t Witte Huis op landgoed De Horte

logeren in ’t Witte Huis op landgoed De Horte

Een cultuurhistorisch pareltje uit begin 1900 dat destijds diende als biljarthuisje voor de heer des huizes van het landgoed.

Op onze thuisbasis Landgoed De Horte bevindt zich ’t Witte Huis. Een cultuurhistorisch monument uit begin 1900 dat destijds diende als biljarthuisje voor de heer des huizes van het landgoed. Samen met By Mölle is ‘t Witte Huis omgetoverd tot heerlijke buitenplek. Met uitsluitend duurzame, natuurlijke materialen. Sfeervol en comfortabel met de authentieke sfeer van begin vorige eeuw. ‘t Witte Huis is het hele jaar door te boeken als heerlijk verblijf om te logeren. Genieten van de seizoenen, de stilte en het weidse uitzicht over de weilanden. Buiten in de besloten tuin of binnen in het gezellige huis.

Natuur en omgeving

Zoals je zult ontdekken heeft Buitenplaats de Horte een rijke historie. In de archieven duikt het landgoed voor het eerst op in 1391. Het Overijsselse Vechtdal is een prachtige streek. In ’t Witte Huis vind je meer informatie en kaarten van de omgeving. In de schuur staan twee fietsen. Er zijn twee gemarkeerde wandelroutes uitgezet van 3,5 kilometer (gele route) en 5,5 kilometer (rode route). Op het landgoed leven tal van dieren waaronder de otter, das, hermelijn en het ijsvogeltje. In de graslanden bloeien margriet en korenbloem. In het water leven voorn, zeelt en snoek. En natuurlijk de ringslang. Met wat geluk zie je hem door de gracht zwemmen.

Je bent van harte welkom!

Voor informatie en reserveringen kun je terecht By Mölle. Stuur een mail naar info@bymolle.com, bel (0529) 466965 of klik op onderstaande link naar de website.

Klik hier voor meer info en reserveren