Theehuis De Lemelerberg

Theehuis De Lemelerberg, Ruud Ploeg

Wie na een mooie wandeling in de prachtige natuur van de Lemelerberg even lekker wil ontspannen met een kopje koffie of thee en huisgemaakt appelgebak, is van harte welkom bij het Theehuis op de Lemelerberg.

Het theehuis is een heerlijke plek om uit te rusten, de benen te strekken en te genieten van het prachtige uitzicht vanaf het zonnige terras. Maar ook binnen ervaar je hoe goed de uitspanning past binnen de omgeving. Met een gezellige open haard, glas-in-lood raampjes en de grote stamtafel ademt het theehuis een ouderwets gezellige sfeer. De rust, de eenvoud en de vriendelijke bediening onderstrepen dat helemaal. Een heerlijke pleisterplaats voor de echte (natuur)liefhebber.

Openingstijden Theehuis:

  • Zaterdag 11.00 – 18.00 uur
  • Zondag 10.00 – 18.00 uur
  • Schoolvakanties van woensdag t/m zondag geopend van 11.00 – 18.00 uur ('s zondags vanaf 10.00 uur)
  • Feestdagen van 10.00 – 18.00 uur

Openingstijden Kiosk (op de parkeerplaats):

  • Pasen t/m september dagelijks van 12.00 – 18.00 (afh. Van het weer)

Je kunt er softijs, koffie en snacks kopen

De actuele openingstijden kun je vinden op Facebook; restaurant & theehuis de lemelerberg en Instagram; delemelerberg

Bij het Theehuis De Lemelerberg starten diverse routes, is het speelbos ‘In het hol van de Leeuw’, is een ruime parkeerplaats, toilet en invalidentoilet aanwezig.

Theehuis De Lemelerberg, Kerkweg 32, Lemele

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?