Team Vrijwilligerswerk

Huis de Horte, zomer
Huis de Horte, zomer  Foto Angêl Pinxten
N 52° 29.556' E 006° 12.077'

Team vrijwilligerswerk zetelt op ons hoofdkantoor op Landgoed de Horte. Met een enthousiast team van vijf collega's werken zij met heel hun hart voor alle groene vrijwilligers van Landschap Overijssel. En niet alleen voor onze eigen vrijwilligers, maar staan ook zelfstandige groene groepen bij en coördineren elk jaar de landelijke Natuurwerkdag in Overijssel. De mogelijkheden voor vrijwilligerswerk zijn heel divers, daarom zijn er ook een aantal taken verdeeld. Hieronder stelt het team zich even aan je voor.

09_CarindC_3911

Carin de Cloe

Ik ben adviseur op het gebied van vrijwilligerswerk en erfgoed. Het leuke van het werken met vrijwilligers vind ik om al die verschillende mensen een plekje te laten vinden waar ze het beste tot hun recht komen, zodat het vrijwilligerswerk echt een meerwaarde oplevert. Voor hunzelf, maar ook voor natuur, erfgoed en landschap in Overijssel.

Wil je meer weten over erfgoedvrijwilligers of vrijwilligerswerk in het algemeen? Stuur een e-mail of bel mij op 06-43814894

04_MarjavH_4224

Marja van Harten

Ik ben vrijwilligerscoördinator van de boerenlandvogelvrijwilligers, de gereedschapsdepots en het team zeisdocenten. In het najaar regel ik alles rondom de landelijke Natuurwerkdag. Ik ben ook verantwoordelijk voor alles rondom Arbo. Vrijwilligers doen alleen maar dingen waar zij blij van worden en juist daarom is het zo leuk om met hen te werken.

Wil je meer weten over boerenlandvogelbescherming, de Natuurwerkdag of heb je vragen over het gereedschapsdepot? Stuur een e-mail of bel mij op 06-82699265

02_WilmaB_4212

Wilma Bouwhuis

Ik ondersteun het team vrijwiligerswerk op administratief en facilitair vlak. Groen vrijwilligerswerk is in mijn beleving dat we samen met onze vrijwilligers ervoor zorgen om de natuur in stand te houden. Op deze manier kunnen onze kinderen in de verre toekomst ook blijven genieten van de prachtige diverse flora en fauna van Overijssel.

Heb je een vraag over vrijwilligersovereenkomsten of geplande trainingen? Stuur een e-mail of bel mij op 06-82477085

05_ErikdK_4235

Erik de Kruif

Ik houd me vooral bezig met ondersteuning van buurtinitiatieven bij de Groene Loper, het geven van (snoei-)cursussen, maaien met de zeis en het vrijwilligersplatform van Overijssel; Groenbezig. Als docent bij IVN-natuurgidsenopleiding probeer ik cursisten enthousiast te maken voor het landschap van Overijssel.

Wil je meer weten over Groenbezig, maaien met de zeis of Groene Lopers in Overijssel? Stuur me dan een e-mail of bel mij op 06-15677977

Steun het Natuurfonds!

Maak Overijssel groener en gezonder. Al vanaf €7,50 bescherm jij één vierkante meter natuur.

Help mee!