Online inspiratiebijeenkomst: 22 januari

Onder leiding van Ferenc van Damme

Hoe krijg je mensen in beweging om zich samen in te zetten voor het landschap?
Dit is een uitdaging waar wij als organisatie samen met onze vrijwilligers, initiatiefnemers en inwoners in het landschap, dagelijks voor staan. Samen met inwoners werken we aan een toekomstbestendig en streekeigen landschap; een landschap dat goed is voor mens, plant en dier. Maar hoe zorgen we er voor dat we ook anderen in onze omgeving inspireren en motiveren om aan het landschap te werken? Hoe raken we mensen om hen te laten voelen dat de publieke zaak ook van hen is, om nieuwe initiatiefnemers en/of vrijwilligers te worden?

Ook jij bent uitgenodigd
Vanuit het project Landschapscoördinatie organiseren we een online inspiratiebijeenkomst over dit thema. Deze bijeenkomst is interessant voor iedereen die inzicht wil krijgen in de belevingswereld van verschillende publieksgroepen om zo anderen te kunnen inspireren ook betrokken te zijn bij het landschap in onze provincie.

Wanneer?
Datum: vrijdag 22 januari
Tijd: van 15.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: online via Zoom

Deze bijeenkomst wordt je gratis aangeboden door Landschap Overijssel. Een week voorafgaande aan de sessie, ontvang je per mail een link naar de digitale bijeenkomst.

Meld je hier aan voor de bijeenkomst
Ference van Damme leidt een vurige sessie

Ferenc van Damme

Ferenc van Damme leidt een vurige sessie gebaseerd op overtuigende feiten, onderzoeken en cijfers, inspirerende praktijkervaringen en werkbare inzichten. Hij werkt met de lerende partners van Studio Vers Bestuur al ruim 11 jaar aan (zelf-)inzicht om via innovatieve communicatiestrategieën de 'kracht uit de samenleving' beter aan te boren en het tweerichtingsverkeer met verschillende inwoners te stimuleren. Ferenc is communicatiestrateeg, energetisch therapeut, dichter, beleidsontwikkelaar bij Studio Vers Bestuur van de provincie Overijssel, winnaar van de Galjaard Prijs 2016 voor beste communicatie in de non-profit sector en de enige ambtenaar in Nederland met 3 Grammy nominaties en een Edison op zijn naam.

Meer informatie

Interesse?

Meld je via onderstaande knop vast aan en blok de datum en het tijdstip in je agenda.
Denk je dat deze bijeenkomst voor anderen binnen jouw netwerk interessant kan zijn? Stuur de link vanuit Kennisrijk vooral door! Iedereen die interesse heeft is welkom. De komende dagen wordt het ook gedeeld op onze website en social media accounts. Fijn als jij dit als collega met jouw netwerk deelt.

Aanmelden inspiratiebijeenkomst 22 januari

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?