Op stap excursie langs de Regge bij Wierden

Reserveer een plekje voor deze excursie

Landschap Overijssel verzorgt een bijzondere ‘Op Stap’ excursies langs de Regge. Zondag 25 juli is er in de ochtend een wandelexcursie vanuit Wierden. Na aanmelding ontvangt u de exacte startlocatie en tijd. Een excursie om te genieten van de Regge en haar omgeving. Voor deze wandelexcursies zijn de kosten zijn € 5,- per volwassene en € 2,50 per kind. Als u donateur bent van Landschap Overijssel of van één van de andere Landschappen, neemt u op vertoon van uw pasje gratis deel. Aanmelden is mogelijk via de website van Landschap Overijssel.

Onderweg krijgt u van onze landschapsgidsgids uitleg over de prachtige flora en fauna en cultuurhistorie langs de Regge. Dit waterrijke gebied is de leefomgeving van veel bijzonder vogels, zoals bij voorbeeld de ijsvogel. Daarnaast treft u een grote diversiteit van planten en bomen waar de gidsen u meer over kunnen vertellen. Stevige, waterdichte schoenen zijn een goed idee tijdens deze excursie in dit natte gebied.

Aanmelden
Ga je mee met deze Opstapwandeling? De starttijd ontvangt u na aanmelding. Deze ochtendwandeling duurt zo’n 2 uur over een route van zo’n 6 kilometer. De kosten zijn € 5, - per volwassene en € 2,50 per kind. Als u donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan neemt u op vertoon van uw pasje gratis deel. Deze wandeling vindt ook plaats op 22 augustus en 5 september 2021.

Rekening houden met Corona
Ook tijdens onze wandelingen houden we rekening met het coronavirus. We houden 1,5 meter afstand van elkaar. Per wandeling kan er daarom een beperkt aantal mensen mee. Wil je mee, dan meld je je vooraf online aan. Zonder aanmelding kun je niet mee. Hoest je, ben je verkouden of heb jij of een gezinslid koorts, blijf dan thuis.

Bekijk ons complete aanbod OpStap wandelingen hier

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?