Vernieuwde openstellingsborden

Welkom in de natuur!

In verschillende natuurterreinen worden de komende tijd nieuwe openstellingsborden geplaatst. In het afgelopen jaar zijn deze nieuwe borden ontwikkeld in een eigentijdse stijl en kleur. De borden hebben een belangrijk doel: het volledig informeren van de bezoekers over de huisregels die wij hanteren in de natuurterreinen. Voor veel bezoekers zal de wijziging niet direct opvallen: de nieuwe borden vervangen de huidige borden en de boodschap op de borden blijft grotendeels gelijk.

Waarom nieuwe borden?
Het is vooral de frisgroene kleur van de borden die opvalt én laat dat nou net de bedoeling zijn. We hopen dat deze borden goed worden gelezen en natuurwaarden worden gerespecteerd. Zo blijft het voor iedereen leuk om een bezoek te brengen aan onze prachtige natuurterreinen!

Vragen
Heb je vragen over de openstellingsregels in onze terreinen? Neem dan contact op met ons.

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?