Een muzikale belevenis

Beleef de verrassende muziekwandeling in de natuur: Pelgrim.

Samen met Lotte Pen, saxofonist en componist, hebben wij mooie locaties uitgezocht om Pelgrim mogelijk te maken. Kom genieten van deze verrassende muziekwandeling in de natuur op Hof Espelo!

Tijdens deze pelgrimocht wandel je een prachtige route van ongeveer 3 à 4 km met ieder een koptelefoon waarop de speciaal door Lotte Pen gecomponeerde muziek zal samensmelten met de omgeving. Je wandelt, luistert en beleeft de muziek en natuur op een bijzondere manier. Aan het einde is het hoogtepunt: een live concert van Lotte die deze muziekwandeling compleet maakt!

Wil jij er bij zijn? Dat kan! Op zondag 27 juni 2021 organiseren wij deze wandeling op Koetshuis Hof Espelo in Enschede. Er zijn slechts 30 tickets beschikbaar, dus wacht niet te lang met reserveren.

Zet de stap naar buiten, vind de weg naar binnen.
Lotte Penn
Fotograaf: Wim Sneller

Meemaken? Reserveer je ticket!

Tickets

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?