Vreemde vogels worden goed ontvangen op de Horte!

Foto: DalfsenNet.nl

Het verhaal begint bij de voorouders van Johannes. Johannes ziet zichzelf als een hele gewone vogel en alles is zoals het zou moeten zijn. Totdat zijn baasje zijn veilige kooitje opent: vanaf dat moment staat het leven van Johannes op z’n kop. Kleurrijke medebewoners betrekken de volière en daar moet Johannes (op z’n zachts gezegd) even aan wennen. Ondanks zijn knorrige manier van doen past hij met zijn grote hart zijn vastgeroeste gewoontes aan, al is dit soms piepend en knarsend.

"Aan het begin van de voorstelling kijk je vanaf je stoel naar het vogelkooitje op het toneel. Binnen de kortste keren word je opgezogen en zit je er middenin!", vertelt Carin de Cloe enthousiast. "Het verhaal wordt met veel humor gebracht en de bontgekleurde vogels in de volière tonen herkenbare menselijke trekjes. Het heldere maar zeker niet simplistische verhaal, de muziek, kostuums en humor maakt de voorstelling tot een belevenis voor jong én oud. Mede door de onderliggende boodschap, de verborgen grapjes en de zeer herkenbare typetjes maakt de voorstelling voor de volwassen bezoekers echt een aanrader. De locatie, waar je bij aankomst de inheemse en iets minder vreemde vogels nog hoort fluiten en de lekkere borrelmand, maken deze voorstelling tot een avond uit!"

Het heldere maar zeker niet simplistische verhaal, de muziek, kostuums en humor maakt de voorstelling tot een belevenis voor iedereen!
Carin de Cloe, Vrijwilligerswerk Landschap Overijssel
Foto: DalfsenNet
Borrelmand

Er zijn nog kaarten beschikbaar!

Vanaf € 20,00 per persoon inclusief mandje met lekkernijen voor tijdens de voorstelling (op basis het aantal personen per reservering) kun jij er bij zijn! Bestel je toegangsbewijs voor één van onderstaande voorstellingen hier!

  • 19 augustus
  • 20 augustus
  • 21 augustus

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?