Wij verzorgen een bijzondere ‘OpStap’ excursie langs de Regge’ bij vistrap Hancateweg-Oost (Velderberg). Meld je aan en ga met onze landschapsgidsen mee en krijg uitleg over de prachtige flora, fauna en cultuurhistorie langs de Regge. Het thema ruimte voor de rivier en kans voor plant en dier staat centraal. Dit waterrijke gebied is de leefomgeving van veel bijzondere vogels, zoals bijvoorbeeld de ijsvogel. Daarnaast treft u een grote diversiteit van planten en bomen waar de gidsen u meer over kunnen vertellen.

Een excursie om te genieten van de Regge en haar omgeving. Stevige, waterdichte schoenen of laarzen zijn een goed idee tijdens deze excursie in dit natte gebied.

Wanneer?
Wij organiseren deze excursie op 17 juni, 28 juni, 9 augustus of 6 september 2023 en duurt ongeveer 2 uur. Aanmelden is noodzakelijk om de groepsgrootte te beperken.

Praktische informatie over de wandeling:

  • De excursie gaat door bij minimaal 4 deelnemers.
  • Honden zijn niet toegestaan bij deze excursie (hulphond uitgezonderd).
  • Je hoeft geen ticket te printen, de gidsen hebben een deelnemerslijst.
  • Wandeling is ongeveer 5 km.
  • Heb je een vraag of lukt het aanmelden niet? Neem dan contact met ons op:

Kijk voor meer ‘OpStap’ excursies op www.landschapoverijssel.nl/opstap2023

Restitutiebeleid
Wanneer je wil afzien van deelname aan de excursie dan dient dit minimaal 48 uur voor aanvang van de excursie gemeld te worden. Na 48 uur heb je geen recht op restitutie. Bij annulering door Landschap Overijssel ontvang je je betaalde deelnamekosten 100% terug.

Privacywetgeving
Tijdens deze activiteit worden mogelijk foto’s gemaakt in opdracht van Landschap Overijssel. Kijk op www.landschapoverijssel.nl/privacyverklaring voor meer informatie. Indien je hier bezwaar tegen hebt, neem dan contact op via communicatie@landschapoverijssel.nl of 0529 – 401731.