Organisatie

Wij vormen samen, medewerkers, vrijwilligers en Raad van Toezicht Landschap Overijssel. Wij beschermen, ontwikkelen en beheren het Overijsselse landschap met zijn bijzondere natuur en streekeigen historie met waarde voor mens, plant en dier om in te leven en om het te beleven.

Dat doen we door onze verantwoordelijkheid te nemen en anderen aan te sporen hun verantwoordelijkheid te nemen voor het Overijsselse landschap met zijn bijzondere natuur en streekeigen historie.

Meer lezen over wat we doen en waarom?
Onze medewerkers

Even voorstellen

Wij vormen een daadkrachtige organisatie die zich met deskundige medewerkers (betaald en onbetaald) met hart en ziel inzet voor het gehele landschap in onze prachtige provincie. Vastberaden, verantwoordelijk, verbindend, ontwikkelingsgericht en nabij. De algemene leiding van stichting Landschap Overijssel is handen van onze directeur bestuurder Eibert Jongsma. Hij is verantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen van Landschap Overijssel.

Dit is onze organisatie

Bekijk het jaarverslag 2019

Ben je benieuwd wat we in 2019 hebben kunnen doen, bekijk dan ons jaarverslag.

Jaarverslag 2019

Steun onze Regge actie!

Met de aanleg van kruidige kernen stimuleren we de biodiversiteit in het Reggedal én wordt het gebied door alle kleurrijke bloemen een lust voor het oog.