Copyright

Een bezoeker/ster van de website van Landschap Overijssel mag geen auteursrechtelijk beschermde werken openbaar maken, wijzigen of verveelvoudigen zonder vooraf gekregen toestemming van Landschap Overijssel.

Fotografie

Tijdens evenementen en excursies van Landschap Overijssel worden foto's gemaakt. Door deelname aan de evenementen geeft u toestemming deze foto’s te gebruiken voor de website en social media kanalen van Stichting Landschap Overijssel. De foto's zullen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

Links

Deze site kan links bevatten naar externe websites. Landschap Overijssel is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze site verbonden website.

Social media

Je bent van harte uitgenodigd om berichten, ideeën en feedback met ons delen via onze social mediakanalen. We vinden het echter heel belangrijk om respectvol met elkaar om te gaan. Vandaar dat we beledigende, racistische, pornografische of andere politiek incorrecte berichten/commentaar zullen verwijderen. Ook commerciële uitingen vinden we niet gepast.