Werken bij Landschap Overijssel

Landgoed de Horte
Landgoed de Horte  Foto Gonny Sleurink
N 52° 29.556' E 006° 12.077'

Hoe heerlijk is het om van achter je bureau de natuur in de lopen? Bij Landschap Overijssel is dit vaste prik. Even uitwaaien, genieten van de zon in onze mooie tuin of een stevige wandeling maken met fijne collega's of juist je gedachten ordenen op een bankje bij het water. We doen dat graag omdat we passie hebben voor ons werk. Allemaal zetten we ons talent in om het landschap in Overijssel te beschermen, te beheren en te ontwikkelen.

Werken bij Landschap Overijssel doen we vanuit een vijftal kernwaarden: verbindend, verantwoordelijk, vastberaden, ontwikkelingsgericht en nabij. We verbinden ons als organisatie met natuur, landschap, inwoners en bezoekers van Overijssel. We dragen verantwoordelijkheid voor ons werk door ons zo goed mogelijk in te zetten voor het landschap en zijn vastberaden onze gestelde doelen te behalen. Doordat we ons blijven ontwikkelen als mens en medewerker zetten we onze missie voort. Dit doen we samen met vele vrijwilligers en initiatieven overal in provincie, zo blijven we nabij, waardoor we weten wat er lokaal speelt. Dat is belangrijk om ons werk goed te kunnen uitvoeren.

Stage

Wil jij stage lopen bij Landschap Overijssel? Om je talent te helpen ontwikkelen bieden we ieder jaar verschillende creatieve, inspirerende en leerzame stageplaatsen. Als stagiair breng jij ook nieuwe inzichten mee vanuit je opleiding. Dit maakt jou een schakel tussen onderwijs en organisatie. Dit vinden we erg waardevol. Neem gerust contact op met personeelszaken om mogelijkheden te bespreken.

Vacatures voor vrijwilligers

We zijn doorlopend op zoek naar vrijwilligers voor verschillende functies. Hieronder vind je een volledig overzicht van alle vacatures.

Steun het Natuurfonds!

Maak Overijssel groener en gezonder. Al vanaf €7,50 bescherm jij één vierkante meter natuur.

Help mee!