Nieuws

Podcast Woningnood

Podcast-Woningnood-Post 3
N 52° 29.556' E 006° 12.077'

Landschap Overijssel is jarig! Al 90 jaar lang beschermen, ontwikkelen en beheren wij de bijzondere natuur en het streekeigen landschap in Overijssel. Om dit te vieren, staan in het najaar allerlei activiteiten op het programma, waaronder de lancering van onze nieuwe podcast a.s. weekend tijdens het Stadsfestival Zwolle.

Podcast ‘Woningnood’

De Podcast vertelt over ‘Een keten van verschrikkelijke gebeurtenissen’, een avontuurlijke reeks verhalen waarin mens, dier én natuur een keten van spannende gebeurtenissen beleven. In deel 1 ‘Woningnood, in de achtertuin! (12+)’ leef je mee met Julia, die niet alleen haar geliefde maar ook haar woonplek verliest. Wat moet ze doen? En waar moet ze heen, nu de winter eraan komt en ze geen huis heeft?

De 1e aflevering is nu te beluisteren!

Geen tijd voor het Stadsfestival maar wel nieuwsgierig naar de podcast? Je kunt het verhaal direct online luisteren.


Volg je ons al op Spotify? Landschap Overijssel heeft een eigen account met nog veel meer interessante content. Klik op onderstaande link.


Stadsfestival Zwolle

Het Stadsfestival is een driedaags cultureel festival dat plaatsvindt van vrijdag 2 september tot en met zondag 4 september in de binnenstad van Zwolle. Op het festival vind je naast theater, muziek en film ook culturele en landschapsroutes. Eén van die routes kun je vanaf de Blijmarkt lopen met onze gloednieuwe podcast. Bekijk hier het programma.

90 jaar

Jubileumaanbod: maak gratis kennis met Landschap Overijssel!

Wil jij ons leren kennen tijdens dit jubileumjaar? Word dan gratis 'kennismakingsdonateur'! Ontvang tot eind 2022 ons magazine en gratis toegang of korting op onze activiteiten. Daarna bepaal je zelf of je betalend donateur wilt worden. Wij gebruiken jouw gegevens eenmalig voor dit doeleinde.

NKL 90 jarig bestaan LO NATUURLIJK Theater van het landschap

Landschap Overijssel is jarig en viert!

Vanwege onze 90ste verjaardag, staan in het najaar allerlei activiteiten op het programma. Doe je mee?