Nieuws

Ontbijten met ons groene netwerk

Rondleiding door Lothar von Bönninghausen van landgoed Herinckhave
Rondleiding door Lothar von Bönninghausen van landgoed Herinckhave  
N 52° 29.556' E 006° 12.077'

Ontmoeten, inspireren, kennis delen èn samen ontbijten. Dit zijn de vaste ingrediënten van het vriendenontbijt die we twee keer per jaar organiseren voor onze groene bedrijfsvrienden. De locatie voor deze editie was Fleringen. In totaal 35 bestaande èn nieuwe bedrijfsvrienden stonden vroeg op om bij deze dag aanwezig te zijn. We kijken terug op een zeer geslaagde en inspirerende ochtend.

Na een rondleiding door onze eigen Molen van Frielink werden de gasten meegenomen door Lothar von Bönninghausen voor een wandeling over Landgoed Herinckhave. Esther Pross vertelde over de mooie samenwerking tussen Carintreggeland en Landschap Overijssel in het project Zorgend Landschap. Een project waar groene en gezonde kansen worden geboden aan vroeg dementerenden. De deelnemers van dit project harken, wieden, maaien en plukken in haar tuinen. Na de wandeling was het tijd om aan te schuiven voor heerlijk ontbijt bij restaurant De Molen.

René Averesch en Tom Duijn van D&A Licht tekenen Vrienden overeenkomst
René Averesch en Tom Duijn van D&A Licht tekenen Vrienden overeenkomst 
Bastiaan Meulenbelt  van Onzenergie nieuwe Vriend
Nieuwe bedrijfsvriend Bastiaan Meulenbelt van Onzenergie 

Nieuwe bedrijfsvrienden

Tijdens het vriendenontbijt hebben René Averesch en Tom Duijn van D&A Licht en Bastiaan Meulenbelt van OnzEnergie de overeenkomst getekend en het vriendenbordje in ontvangst genomen. We zijn ontzettend blij om twee nieuwe bedrijfsvrienden aan ons groene netwerk toe te voegen. Wil jij ook bedrijfsvriend worden? Sluit je aan bij ons groene netwerk.

Sluit je aan bij ons groene netwerk

Ruim 50 bedrijven in Overijssel mogen zich bedrijfsvriend noemen van Landschap Overijssel. We zijn doorlopend op zoek naar organisaties die zich verbonden voelen met Overijssel en samen met ons willen werken aan een goede leefomgeving voor planten en dieren het in stand houden van ons streekeigen landschap. Samen vormen we een inspirerend groen netwerk. Bovendien staan we samen sterker in de belangenbehartiging. Benieuwd naar de mogelijkheden om bedrijfsvriend te worden? We komen graag met je in contact!

Landgoed Herinckhave
Landgoed Herinckhave  Foto Arnald van der kolk
Vriendenontbijt
Vriendenontbijt   Foto Arnald van der kolk