Geef je om hem?

Bescherm ook de bijzondere natuur en streekeigen historie van Overijssel

Ik word meteen donateur

Natuur en streekeigen historie van Overijssel beschermen

Donateur worden is een prachtige manier om het werk van Landschap Overijssel te steunen. En het is belangrijk, want hoe meer mensen betrokken zijn bij ons prachtige Overijsselse landschap, hoe beter wij het kunnen beschermen. Donateur worden kan al vanaf €20 per jaar. Het levert je bovendien voordeel en toegang tot exclusieve activiteiten op! Opzeggen kan altijd en zonder gedoe.

Ontdek de voordelen van het donateurschap

Deel je liefde voor het Overijsselse landschap

Wil je een origineel cadeau geven voor bijvoorbeeld een verjaardag of een jubileum? Of zoek je als organisatie iets bijzonders om aan je werknemers te geven? Deel dan je liefde voor het landschap in Overijssel en geef een donateurschap van een jaar cadeau!

Meer over een donateurschap cadeau geven

Andere mogelijkheden voor financiële steun

Kan ik fiscaal aantrekkelijk schenken met een periodieke gift?

Dat kan. Met een periodieke gift leg je in een overeenkomst vast dat je ons voor 5 jaar of langer steunt met minimaal € 40 per jaar. Een periodieke gift is volledig aftrekbaar, waardoor je minder inkomstenbelasting betaalt. Het donateurschap is altijd bij je periodieke gift inbegrepen. Meer over de periodieke gift.

Kan ik een eenmalige gift geven?

Wil je een eenmalige gift geven? Kijk dan hier.

Hoe kan ik als bedrijf of organisatie Landschap Overijssel steunen?

Wil je als bedrijf of organisatie betrokkenheid zijn bij het Overijsselse landschap? Lees hier meer over de mogelijkheden tot samenwerking.