Je liefde voor het Overijsselse landschap delen?

Geef een donateurschap cadeau

Wil je een origineel cadeau geven voor bijvoorbeeld een verjaardag of een jubileum? Of zoek je als organisatie iets bijzonders om aan je werknemers te geven? Deel dan je liefde voor het landschap in Overijssel en geef een donateurschap cadeau!

Dit geef je de ontvanger cadeau:

  • Steun aan ons werk en daarmee aan het landschap in Overijssel
  • Ieder kwartaal genieten van ons magazine Natuurlijk Overijssel
  • Gratis of met korting meedoen aan onze excursies en activiteiten
  • Gaan jullie samen naar de nachtvlindernacht of lammetjes kijken op Lammetjesdag?
  • Toegang tot speciale donateursevenementen (zoals Kievitsbloemen kijken in april)
  • Korting bij De Lemeler Esch Natuurcamping
  • Korting op je zorgverzekering bij De Friesland Zorgverzekeraar

Vanaf € 25 geef je een bijzondere verrassing aan een liefhebber van het landschap in Overijssel. En Landschap Overijssel krijgt een extra donateur. Daar worden we allemaal blij van! Je cadeau wordt verpakt in een mooie cadeaubox.

De donateursvoordelen gelden ook voor eventueel thuiswonende gezinsleden. Het cadeaudonateurschap stopt automatisch na afloop.

Ik maak iemand anders donateur

Donateursvoordelen

Door een donateurschap cadeau te geven kun je je liefde voor het landschap delen en betrek je de cadeauontvanger bij het landschap. En dat is belangrijk, want hoe meer mensen betrokken zijn bij ons prachtige Overijsselse landschap, hoe beter wij het kunnen beschermen. De cadeau-ontvanger krijgt alle voordelen van donateurschap, zoals gratis of met korting mee op excursies.

De voordelen

Wat doen we met jouw bijdrage?

Je draagt bij aan ons werk, waarin we ons ten volle inzetten om landschaps- en natuurwaarden in Overijssel te versterken. Prachtig werk waarin we het verhaal van ons landschap, met de mensen, planten en dieren die er in leven, levend houden. Werk waarin wij andere mensen inspireren en aanzetten om verantwoording te nemen voor hun leefomgeving en een bijdrage daaraan te leveren. Dat doen wij met 5.500 hectare verdeeld over 62 eigen natuurterreinen, ruim 7.000 vrijwilligers, duizenden particuliere grondeigenaren en vele betrokken inwoners van Overijssel.

Ontdek meer over ons