Donateur voor het leven

Je leven lang Landschap Overijssel steunen? Als donateur voor het leven ontvang je tot wederopzegging alle voordelen van het donateurschap, zoals ons kwartaalmagazine Natuurlijk Overijssel en de donateurspas voor deelname aan activiteiten.

Twee dassen. Foto: Mark Zekhuis

Draag je het landschap financieel graag een warm hart toe? En weet je nu al dat je ons voor een langere periode wilt steunen? Voor een eenmalige donateursbijdrage vanaf €500 of een periodieke gift vanaf €150 per jaar word je donateur voor het leven.

Als donateur voor het leven ontvang je tot wederopzegging alle voordelen van het donateurschap, zoals ons kwartaalmagazine Natuurlijk Overijssel en de donateurspas voor deelname aan activiteiten.

Nico Kloek - Reestdal Rontien Schrapveen

Een eenmalige donateursbijdrage vanaf €500

Geef je een eenmalige donateursbijdrage vanaf €500? Dan word je donateur voor het leven.

Ik geef een bijdrage van €500 of meer
Kievitsbloemen

Periodieke gift vanaf €150

Meer betekenen voor het karakteristieke Overijsselse landschap met hetzelfde geld? Een periodieke gift is volledig aftrekbaar, waardoor je minder inkomstenbelasting betaalt. Bij een periodieke gift vanaf €150 per jaar (voor minimaal 5 jaar) word je donateur voor het leven.

Meer weten over een periodieke gift
Otter. Foto: Jacob van der Weele

Ontdek de voordelen

Donateurs zijn belangrijk voor Landschap Overijssel. Want hoe meer mensen betrokken zijn bij ons prachtige Overijsselse landschap, hoe beter wij het kunnen beschermen. Als donateur voor het leven ontvang je tot wederopzegging de voordelen van het donateurschap, zoals gratis of met korting mee op excursies en ons kwartaalmagazine Natuurlijk Overijssel.

De voordelen ontdekken
Koninginnepage

Wat doen we met jouw bijdrage?

Je draagt bij aan ons werk, waarin we ons ten volle inzetten om landschaps- en natuurwaarden in Overijssel te versterken. Prachtig werk waarin we het verhaal van ons landschap, met de mensen, planten en dieren die er in leven, levend houden. Werk waarin wij andere mensen inspireren en aanzetten om verantwoording te nemen voor hun leefomgeving en een bijdrage daaraan te leveren. Dat doen wij met ruim 5.800 hectare grond verdeeld over 64 natuurterreinen, ruim 7.000 vrijwilligers, duizenden particuliere grondeigenaren en vele betrokken inwoners van Overijssel.

Ontdek meer over ons

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?