Word donateur

Help je ook mee de bijzondere natuur en streekeigen historie van Overijssel te beschermen en te versterken? Wil je gratis of met korting deelnemen aan onze wandelingen?

Twee zilveren maan-vlinders
Klaprozen

Donateur word je al vanaf €20,- per jaar

Donateur worden is een prachtige manier om het werk van Landschap Overijssel te steunen. En het is belangrijk, want hoe meer mensen betrokken zijn bij ons prachtige Overijsselse landschap, hoe beter wij het kunnen beschermen. Donateur worden kan al vanaf €20,- per jaar. Het levert je bovendien voordeel en toegang tot exclusieve activiteiten op! Opzeggen kan altijd en zonder gedoe. In verband met de vakantieperiode versturen wij tussen 1 ten 18 augustus geen welkomstpakketten.

Ik word donateur

Ontdek de voordelen

Donateurs zijn belangrijk voor Landschap Overijssel. Want hoe meer mensen betrokken zijn bij ons prachtige Overijsselse landschap, hoe beter wij het kunnen beschermen. Help je ook mee? Ontdek hier de voordelen van het donateurschap, zoals gratis (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of met korting mee op excursies. Vergeet je deze niet mee te nemen? Wil je direct deelnemen? In de bevestigingsmail staat je 'tijdelijke' donateursnummer.

De voordelen
Reestdal. Foto: Nico Kloek

Donateur voor het leven

Weet je nu al dat je ons voor een langere periode wilt steunen? Voor een éénmalige donateursbijdrage vanaf €500 of een periodieke schenking vanaf €150 per jaar steun je ons je verdere leven. Je ontvangt gedurende deze periode alle voordelen van het donateurschap, zoals viermaal per jaar het magazine.

Ik word donateur voor het leven
Wilgen knotten

Wat doen we met jouw bijdrage?

Je draagt bij aan ons werk, waarin we ons ten volle inzetten om landschaps- en natuurwaarden in Overijssel te versterken. Prachtig werk waarin we het verhaal van ons landschap, met de mensen, planten en dieren die er in leven, levend houden. Werk waarin wij andere mensen inspireren en aanzetten om verantwoording te nemen voor hun leefomgeving en een bijdrage daaraan te leveren. Dat doen wij met ruim 5.800 hectare verdeeld over 64 eigen natuurterreinen, ruim 7.000 vrijwilligers, duizenden particuliere grondeigenaren en vele betrokken inwoners van Overijssel.

Ontdek meer over ons

Veelgestelde vragen over het donateurschap

Wanneer wordt mijn donateursbijdrage afgeschreven?

Binnen twee maanden na je aanmelding schrijven wij je donateursbijdrage af. Daarna schrijven we je donateursbijdrage ieder jaar in februari af. Word je in de maanden november of december donateur? Dan schrijven we voor het eerst in februari je bijdrage af. Zonder tegenbericht wordt het automatisch verlengd.

Ik wil donateur worden maar wil geen machtiging afgeven, kan dat?

Ja dat kan. Wij geven de voorkeur aan een machtiging, omdat de kosten hiervan lager zijn en er zo meer geld overblijft voor het landschap. Maar dat mag geen drempel voor je zijn om donateur te worden. Dus wil je donateur worden, maar geen machtiging afgeven? Neem dan contact op met Sandra Bos.

Ik wil graag contact over een bestaand of nieuw donateurschap

Heb je een vraag over het donateurschap? Dan kun je contact opnemen met Sandra Bos.

Ik wil een gift geven, maar ik wil geen donateur worden.

Wil je een gift geven maar geen donateur worden? Of ben je al donateur en wil je een extra gift geven? Kijk dan hier.

Kan ik een donateurschap cadeau geven?

Ja, graag!

Geef een lidmaatschap van Landschap Overijssel aan familie, vrienden of collega's cadeau! Hiermee helpt u de natuur in Overssel en verrast u iemand met een origineel cadeau! Meer daarover lees je hier.

Hoe kan ik opzeggen of wijzigingen doorgeven?

Tot wederopzegging blijven aanmeldingen geregistreerd staan.
Heb je een vraag over je opzegging? Neem contact op met Sandra of stuur haar een email onder vermelding van de opzegreden/wijziging naam en adresgegevens. Sandra is op maandag- en vrijdagochtend bereikbaar op 0529-401731.
Opzegging kan op ieder moment.

Ik wil graag het donateurschap van mijn partner overnemen, kan dat?

Wij ontvangen graag de nieuwe tenaamstelling zodat wij ervoor zorgen dat het magazine 'Natuurlijk Overijssel'op uw naam bezorgd wordt. Vragen? stuur een mail naar Sandra

Ik wil donateur worden en direct aanmelden voor een wandeling, kan dat?

Wat fijn dat u overweegt om direct donateur te worden en onze stichting te steunen. Na het invullen van het aanmeldingsformulier ontvangt u een mail ter bevestiging en hierin staat uw 'tijdelijke' donateursnummer in vermeld. Met dit nummer kunt u gratis deelnemen!

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?