Ik word donateur

Wil je donateur van Landschap Overijssel worden? Als je onderstaand formulier invult en verzendt, ontvang je (buiten de vakantieperiode om) na 1 week een welkomstbrief en je donateurspas, Wil je het cadeau geven? Mail je vraag naar donateurs@landschapoverijssel.nl.

Meidoorn, Nico Kloek
Ja, ik word donateur en geef:

Persoonsgegevens

  Betaling


  Met het inzenden van dit formulier geef je toestemming aan Landschap Overijssel, incassant-ID: NL85ZZZ410228230000, om doorlopende-incasso-opdrachten te sturen naar je bank om je donateursbijdrage van je rekening af te schrijven. Ben je het niet eens met een afschrijving? Neem dan binnen binnen 8 weken na de afschrijving contact op met je bank om het bedrag terug te laten boeken. Vraag je bank naar de voorwaarden.

  Contact

  Heb je een vraag over je aanmelding? Wil je graag per acceptgiro betalen? Of lukt de aanmelding niet? Dan kun je contact opnemen met de donateursadministratie via donateurs@landschapoverijssel.nl

  Landschap Overijssel legt je gegevens vast conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de AVG). Bekijk onze privacyverklaring hier. We gebruiken je gegevens om je donateurschap uit te kunnen voeren. Met inzenden van dit formulier geef je ons hiervoor toestemming. Ook sturen wij je informatie over nieuws en onze activiteiten en producten. Wil je deze informatie niet ontvangen? Laat ons dat dan weten via info@landschapoverijssel.nl.

  Steun Landschap Overijssel

  Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?