Ik word donateur

Wil je donateur van Landschap Overijssel worden? Als je onderstaand formulier invult en verzendt, ontvang je binnen 2 weken een welkomstbrief en je donateurspas. Vragen? mail naar donateurs@landschapoverijssel.nl

Meer over het donateurschap
Klaprozen. Foto: Mark Zekhuis
Ja, ik word donateur en geef:

Persoonsgegevens

  Betaling


  Met het inzenden van dit formulier geef je toestemming aan Landschap Overijssel, incassant-ID: NL85ZZZ410228230000, om doorlopende-incasso-opdrachten te sturen naar je bank om je donateursbijdrage van je rekening af te schrijven. Ben je het niet eens met een afschrijving? Neem dan binnen binnen 8 weken na de afschrijving contact op met je bank om het bedrag terug te laten boeken. Vraag je bank naar de voorwaarden.

  Contact

  Heb je een vraag over je aanmelding? Of lukt de aanmelding niet? Dan kun je contact opnemen met Sandra Bos.

  In verband met de vakantieperiode ontvang je na 5 augustus je donateurspas en welkomstpakket.

  Landschap Overijssel legt je gegevens vast conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de AVG). Bekijk onze privacyverklaring hier. We gebruiken je gegevens om je donateurschap uit te kunnen voeren. Met inzenden van dit formulier geef je ons hiervoor toestemming. Ook sturen wij je informatie over nieuws en onze activiteiten en producten. Wil je deze informatie niet ontvangen? Laat ons dat dan weten via info@landschapoverijssel.nl.