De voordelen van het donateurschap

Ja, ik word donateur
Op stap met de boswachter. Foto: Annabel Jeuring
Lammetjesdag. Foto: Mark Zekhuis

Ontdek het landschap met je donateurspas

Wil je weten hoe bomen met elkaar kunnen praten of welke sporen dieren in het landschap achterlaten? Of ga je mee met een natuurgids op zoek naar hoe het landschap is ontstaan? Landschap Overijssel organiseert regelmatig verschillende activiteiten voor jong en oud. En met je donateurspas kun je gratis of met korting deelnemen! Zoek hieronder de activiteiten die bij jou passen.

Naar activiteiten

Ieder kwartaal ons magazine

Waar komt de naam Lieveheersbeestje vandaan? Wat betekent de nieuwe natuurvisie voor de inwoners van Overijssel? Als donateur ontvang je ieder kwartaal ons magazine Natuurlijk Overijssel! Lees je het magazine liever online? Dat kan ook!

Lees hier het magazine online
Lemelerberg

Voordelig Genieten & Ontdekken bij De Lemeler Esch

De Lemeler Esch is een natuurcamping bij Ommen, bijzonder gelegen aan de voet van de Lemelerberg. Met ruime plekken vanwaar je zo de berg oploopt en geniet van de prachtige vergezichten. De Lemeler Esch vindt behoud van het bijzondere landschap en de mooie natuur erg belangrijk. Speciaal voor donateurs van Landschap Overijssel heeft de camping bijzondere acties en een leuke korting.

Donateursvoordeel bij De Lemeler Esch
De dikke steen op de Lemelerberg. Foto: Ruud Ploeg

Korting op je zorgverzekering

Dat er een verband is tussen lekker actief buiten wandelen en een fitter en gezonder gevoel, dat ontdekten we samen met De Friesland jaren geleden al. Vanuit deze samenwerking is het Groen & Fit Collectief ontstaan. Als donateur van Landschap Overijssel ontvang je onder andere 4% korting op de Alles Verzorgd Polis en 8% korting op de aanvullende verzekeringen in combinatie met de Alles Verzorgd Polis. Korting in de Fan van Fit webwinkel op producten, workshops en cursussen die bijdragen aan uw gezondheid en vitaliteit. Hoe meld ik me aan? Geef uw lidmaatschapsnummer door aan De Friesland en zij regelen uw korting.

Meer weten
Kievitsbloem

Toegang tot bijzondere excursies, exclusief voor onze donateurs

Elk voorjaar houden we - alleen voor onze donateurs - een bijzondere voorjaarsexcursie. Tochten naar plekken waar je anders niet mag komen. Vaak vanwege de kwetsbaarheid van planten of dieren die er leven. Eens in de twee jaar bezoeken we bijvoorbeeld de kievitsbloemen van Buitenlanden Langenholte bij Zwolle. Een ander keer voert de tocht langs voorjaarsbloeiers in het Smoddebos of bij het Holthuis. De exclusieve donateursexcursies worden vermeld in ons magazine 'Natuurlijk Overijssel' en op onze website.

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?