Help mee

Giften & donateurschap

LO172381600

Een mooi en leefbaar Overijssel is van belang en van betekenis voor mensen, dieren en planten. Het is de basis van het leven. Help jij mee om ons landschap te beschermen?

N 52° 29.556' E 006° 12.077'

Al meer dan 90 jaar beschermen, ontwikkelen en beheren wij de bijzondere natuur en het streekeigen landschap in Overijssel. Dat doen we samen met duizenden donateurs, vrijwilligers en met hulp van grondeigenaren, bedrijfsvrienden, de Nationale Postcode Loterij en provincie Overijssel. Alleen samen kunnen we natuur en landschap in Overijssel versterken. Natuur zal veerkrachtig zijn, maar door het veranderede klimaat is actief herstel steeds vaker noodzakelijk. Om deze uitdaging ook de komende jaren aan te kunnen gaan, is uw steun hard nodig. Elke bijdrage is meer dan welkom.

Donateur vanaf €2,- per maand

Donateur worden is een mooie manier om de natuur en het landschap in Overijssel te steunen. Hoe meer mensen betrokken zijn bij ons Overijsselse landschap, hoe beter wij het kunnen beschermen. Donateur worden kan al vanaf €2,- per maand. Het geeft voldoening en met je donateurspas krijg je korting op en toegang tot bijzondere en exclusieve excursies en op een zorgpolis bij Verzekeraar De Friesland. Je ontvangt bovendien vier keer per jaar ons prachtige magazine Natuurlijk Overijssel. Opzeggen kan altijd en zonder gedoe.

Word donateur

  Persoonsgegevens

          
               
                 

                 Betaling

                   

                    Met het inzenden van dit formulier geef je toestemming aan Landschap Overijssel, incassant-ID: NL85ZZZ410228230000, om doorlopende-incasso-opdrachten te sturen naar je bank om je donateursbijdrage van je rekening af te schrijven. Ben je het niet eens met een afschrijving? Neem dan binnen binnen 8 weken na de afschrijving contact op met je bank om het bedrag terug te laten boeken. Vraag je bank naar de voorwaarden.

                    Wat doen we met jouw bijdrage?

                    Veel! Een greep uit de verschillende projecten: slim omgaan met water waardoor natuurterreinen klimaatbestendiger worden, beschermen van de steenuil, boerenzwaluw en grauwe vliegenvanger via natuurvriendelijke erven, aan jong dementerenden een zinvolle tijdsbesteding bieden in de vorm van licht snoeiwerk, aankoop van nieuw gereedschap voor vrijwilligers, ontwikkeling van zaaimengsels voor bloemenweides, advies over erfgoed, verhalen ophalen en vertellen over het landschap en het uitbreiden van het leefgebied van honing- en wilde bijen. Dat doen wij op onze 64 natuurterreinen (6.000 hectare) samen met ruim 7.000 vrijwilligers, duizenden particuliere grondeigenaren en vele betrokken inwoners van Overijssel.

                    Zilveren Maan

                    Ontdek de voordelen

                    Donateurs zijn belangrijk voor Landschap Overijssel. Want hoe meer mensen betrokken zijn bij ons prachtige Overijsselse landschap, hoe beter wij het kunnen beschermen. Help je ook mee? Ontdek hier de voordelen van het donateurschap, zoals gratis deelname aan excursies, toegang tot exclusieve excursies, ons kwartaalmagazine en diverse kortingen.

                    Gele ratelaar

                    Donateur voor het leven

                    Je kunt ons ook een leven lang steunen. Met een éénmalige donateursbijdrage vanaf €500,- bijvoorbeeld.

                    Liever een ander bedrag per jaar? Kies dan voor een periodieke schenking vanaf €150,- (voor minimaal 5 jaar), en dan bent u na 5 jaar ook donateur voor het leven. Dit levert naast de kortingen met de donateurspas ook belastingvoordeel op.

                    Bloesem

                    Doe iemand een donateurschap cadeau!

                    Wil je een origineel cadeau geven voor een verjaardag, een verhuizing naar Overijssel of een jubileum? Of zoek je als organisatie iets bijzonders om aan je werknemers te geven? Geef een donateurschap cadeau en draag zo bij aan het Overijsselse landschap!

                    Veelgestelde vragen

                    • Binnen twee maanden na je aanmelding schrijven wij je donateursbijdrage af. De maandelijkse bijdrage schrijven we in de 1e week van iedere maand af. De jaarlijkse bijdrage (oudere donateurschappen) schrijven we ieder jaar in februari af. Zonder tegenbericht wordt het donateurschap automatisch verlengd.

                    • Ja dat kan. Wij geven de voorkeur aan een machtiging, omdat de kosten hiervan lager zijn en er zo meer geld overblijft voor het landschap. Maar dat mag geen drempel voor je zijn om donateur te worden. Dus wil je donateur worden, maar geen machtiging afgeven? Neem dan contact op met Acklien Lautenbach via donateurs@landschapoverijssel.nl

                    • Heb je een vraag over het donateurschap? Dan kun je contact opnemen met Acklien Lautenbach via donateurs@landschapoverijssel.nl

                    • Ja zeker kan dat. Wil je een gift geven maar geen donateur worden? Of ben je al donateur en wil je een extra gift geven? Klik dan hier.

                    • Ja, graag! Geef een lidmaatschap van Landschap Overijssel aan familie, vrienden of collega's cadeau! Hiermee helpt u de natuur en het landschap en verrast u iemand met een origineel cadeau! Meer daarover lees je hier.

                    • Adreswijzigingen kunt u doorgeven aan Acklien Lautenbach via donateurs@landschapoverijssel.nl

                    • Tot wederopzegging blijven aanmeldingen geregistreerd staan.
                     Heb je een vraag over je opzegging? Mail dan naar donateurs@landschapoverijssel.nl of bel met Acklien Lautenbach, zij is iedere ochtend bereikbaar op 0529-401731. Opzeggen kan op ieder moment.


                    • Wij ontvangen graag de nieuwe tenaamstelling, dan zorgen wij ervoor dat het magazine 'Natuurlijk Overijssel' op uw naam bezorgd wordt. Vragen? stuur een mail naar Acklien Lautenbach via donateurs@landschapoverijssel.nl

                    • Ja zeker. Na het invullen van het aanmeldingsformulier ontvangt u een mail ter bevestiging, hier staat uw 'tijdelijke' donateursnummer in vermeld. Met dit nummer kunt u gratis deelnemen!

                    Zit je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op

                    Contact