Ontdek hoe jij mooie natuurfoto's maakt tijdens een lezing van Clifton Buitink

Lezing
Het hele gezin Lezing Bij bezoekerscentrum Koetshuis Hof Espelo

Lezing natuurfotografie

Deze activiteit is volgeboekt.

Lezing Natuurfotografie door Clifton Buitink


Benieuwd hoe je goede natuurfoto’s maakt? Kom dinsdagavond 11 september naar de lezing van natuurfotograaf Clifton Buitink. Met een tweede en derde plek op het NK Natuurfotografie weet hij als geen ander de do’s en don’ts van natuurfotografie. Ontdek hoe ook jij een mooie foto in de natuur kunt maken. De lezing begint om 19.30 uur, vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Veel geduld en vroeg opstaan voor het perfecte herfstplaatje. Dat moet je er voor over hebben om goede natuurfoto’s te maken. De natuur is volgens Buitink ’s ochtends vroeg op zijn mooist. Twente is één grote speeltuin voor hem dankzij de veelzijdigheid van het landschap. Houtwallen, bronnetjes, kleine beekjes, pittoreske doorkijkjes en natuurlijk bijzondere en zeldzame dieren en planten. Waar let je op? Wat moet je vooral niet doen? De natuurfotograaf deelt graag zijn passie en vertelt tijdens deze lezing hoe hij te werk gaat. Clifton Buitink fotografeert veel in opdracht van Landschap Overijssel en geeft workshops en lezingen.

Praktische informatie
De lezing ‘Natuurfotografie door Clifton Buitink’ is dinsdag 11 september om 19.30 uur. Locatie is bezoekerscentrum Hof Espelo, Weerseloseweg 259 in Enschede. het koetshuis is vanaf 19.15 uur geopend. Als je met de auto komt, dan kun je deze parkeren op de parkeerplaats aan het begin van de oprijlaan. Vanaf de parkeerplaats loop je in 1 of 2 minuten naar het bezoekerscentrum. Laat geen waardevolle spullen achter in je auto.

Vooraf aanmelden kan via de aanmeldknop onder aan deze pagina. Bijdrage voor de activiteit is €2,50 per persoon (niet-donateurs €5,-), inclusief koffie en thee. Graag ter plekke contant voldoen. Neem je donateurskaart mee. Mocht je toch verhinderd zijn, wil je het dan even laten weten? Wij kunnen dan je plaats beschikbaar stellen aan een ander.

Natuurlijk kun je ook ter plekke donateur worden en gelijk gebruik maken van je pas. Meer informatie over het donateurschap kun je in het Koetshuis opvragen aan de informatiebalie of op onze website: http://www.landschapoverijssel.nl/word-donateur . Je kunt dan onder andere de rest van het jaar gratis aan alle excursies meedoen!

Over deze activiteit

Ontdek hoe jij mooie natuurfoto's maakt tijdens een lezing van Clifton Buitink

 • 11 september 2018, 19:30 - 21:30

 • € 2,50 per donateur
  € 5,00 per persoon

 • Hof Espelo
  plan je route

 • Het hele gezin

  Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin

 • Lezing

  Tijdens deze activiteit vertelt een deskundige over een bepaald thema

 • Bij bezoekerscentrum Koetshuis Hof Espelo

  Bij bezoekerscentrum Koetshuis Hof Espelo, Weerseloseweg 259 in Enschede

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?