Open Monumentendag bij Hof Espelo

Hof Espelo

0 km
Het hele gezin Bij water

Open Monumentendag bij Hof Espelo

HET OPTREDEN VAN MUZIEK ENSEMBLE TWENTE GAAT HELAAS NIET DOOR OP 12 SEPTEMBER!

HET KOETSHUIS IS GEOPEND VAN 13.00 TOT 16.00 UUR.

Zondag 12 september is het bezoekerscentrum Hof Espelo van 13.00 tot 16.00 uur geopend voor publiek. Op het meer dan 800 jaar oude landgoed bevinden zich verschillende wandelroutes en is 't Klauterwoud te vinden waar kinderen kunnen klimmen, klauteren, spelen en muziek kunnen maken in de natuur. In het oude koetshuis is het bezoekerscentrum van Landschap Overijssel te vinden en kun je genieten van koffie, thee of een ijsje. Onze vrijwilligers vertellen je graag meer over het landgoed en de verschillende routes.

Speciaal voor Open Monumentendag is er op het erf twee keer een muzikaal optreden van Muziek Ensemble Twente. Om 13.30 uur en 15.00 uur treedt het duo op met het koetshuis en de natuur als decor.

Muziek Ensemble Twente zijn amateur muzikanten die het leuk vinden om samen, in kleine setting, (klassieke) muziek te spelen. Ze geven hier een eigentijdse twist aan door ook gebruik te maken van moderne digitale blaasinstrumenten. Plezier in het muziek maken staat voorop! Voor Open Monumentendag hebben ze een leuke set samengesteld met tweestemmige (instrumentale) muziek, bestaande uit licht populaire muziek en musical muziek.


Over deze activiteit

Open Monumentendag bij Hof Espelo

Hof Espelo

  • 12 september 2021, 13:00 - 16:00

  • Het hele gezin

    Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin

  • Bij water

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?