Bedrijven met een groen hart

Wat is de rol van jouw organisatie in ons landschap? Steeds meer organisaties zijn zich bewust van de belangrijke rol die het landschap inneemt. Het landschap produceert, bijvoorbeeld hout uit de bossen, voedsel uit het agrarisch landschap en bijen die zorgen voor bestuiving.

Mogelijkheden tot samenwerking

Ons landschap is een natuurlijke fabriek waarin tal van plant- en diersoorten hard aan het werk zijn om onze omgeving gezond en groen te houden. Door te investeren in het landschap in jouw omgeving kan deze natuurlijke fabriek blijven bestaan, voor ons en voor de generaties na ons.

Samen zijn we verantwoordelijk voor de zorg voor onze omgeving. Een landschap vol leven en mogelijkheden is onmisbaar. Kies ook voor betrokkenheid bij het landschap, op een manier die bij jouw organisatie past. Hieronder vind je enkele mogelijkheden.

Foto: Sabrina de Vent

Vriend van Landschap Overijssel worden

Wij hebben prachtig werk dat we samen doen voor en met anderen, die ook belang hechten aan een waardevol landschap in Overijssel. Bijna 40 bedrijven uit Overijssel zijn vriend van Landschap Overijssel. Ons landschap is een natuurlijke fabriek waarin tal van plant- en diersoorten hard aan het werk zijn om onze omgeving gezond en groen te houden. Door te investeren in het landschap in jouw omgeving kan deze natuurlijke fabriek blijven bestaan, voor ons en voor de generaties na ons.

Vriend worden
Foto: Mark Zekhuis

Natuurlijk samenwerken

Een goede samenwerking betekent winst voor alle partijen. Dit is wat wij zoeken in de samenwerking met bedrijven en organisaties. Op deze manier hebben we een aantal mooie samenwerkingen met bedrijven. Hierbij brengen wij onze kennis en kunde in en bewaken de kwaliteit van natuur en landschap. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden om een natuurlijke samenwerking op te zetten.

Meer weten over natuurlijk samenwerken
Foto: Nico Kloek

Buiten aan de slag

Samenwerken, gezond buiten bezig zijn en werken aan een mooier landschap in je eigen buurt! Bij ons kun je terecht voor een dag of dagdeel samenwerken met je team in de gezonde buitenlucht op de mooiste plekken van Overijssel. Het is uitdagend werk, met echt handgereedschap en direct resultaat van je werk. Een leuke dag voor een teamuitje, teambuilding of als collega's samen een bijdrage te leveren aan natuur en landschap in je eigen omgeving.

Aan de slag