Bedrijven met een groen hart

Slanke sleutelbloem, Mark Zekhuis

Mogelijkheden tot samenwerking

Overijssel is een prachtige provincie waarin je volop natuur en streekeigen landschap vindt. Hier wonen, werken en leven we met veel plezier. Wij vinden het belangrijk dat onze provincie een goede plek met waardevolle natuurwaarden en bijzondere cultuurhistorische waarden blijft voor mens, plant en dier om er in te leven en het te beleven. Jij kunt als bedrijf helpen ons landschap te beheren, te beschermen en te ontwikkelen en maak deel uit van ons groene bedrijfsnetwerk! Samen kunnen we meer betekenen voor het landschap!

Kies voor betrokkenheid bij natuur en landschap op een manier die bij jou past!

vriendenontbijt

Vriend van Landschap Overijssel worden

Wij hebben prachtig werk dat we samen doen voor en met anderen die ook belang hechten aan een waardevol landschap in Overijssel. Ruim 40 bedrijven uit Overijssel zijn vriend van Landschap Overijssel. Samen vormen we een inspirerend groen netwerk!

Vriend worden
Foto: Mark Zekhuis

Natuurlijk samenwerken

Een goede samenwerking betekent winst voor alle partijen. Dit is wat wij zoeken in de samenwerking met bedrijven en organisaties. Op deze manier hebben we een aantal mooie samenwerkingen met bedrijven. Hierbij brengen wij onze kennis en kunde in en bewaken de kwaliteit van natuur en landschap. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden om een natuurlijke samenwerking op te zetten.

Meer weten over natuurlijk samenwerken
Foto: Nico Kloek

Buiten aan de slag

Samenwerken, gezond buiten bezig zijn en werken aan een mooier landschap in je eigen buurt! Bij ons kun je terecht voor een dag of dagdeel samenwerken met je team in de gezonde buitenlucht op de mooiste plekken van Overijssel. Het is uitdagend werk, met echt handgereedschap en direct resultaat van je werk. Een leuke dag voor een teamuitje, teambuilding of als collega's samen een bijdrage te leveren aan natuur en landschap in je eigen omgeving.

Aan de slag

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?