Vreemde Vogels strijkt neer op de Horte

Theatervoorstelling Vreemde Vogels

Op verschillende data in augustus is de theatervoorstelling Vreemde Vogels te gast op landgoed De Horte in Dalfsen. De poppenvoorstelling in de openlucht is gebaseerd op het prentenboek Johannes de Parkiet van Mark Haayema en wordt gespeeld tijdens zonsondergang.

Het verhaal

Johannes is een parkiet die zijn vertrouwde kooitje moet inruilen voor een grote volière, waarin steeds meer vreemde vogels opduiken. Hij ziet een bonte stoet van kleurrijke vogels voorbijtrekken tegen het decor van bomen. Een orkest van vogels zorgt voor de muzikale ondersteuning. Zo ontstaat een even adembenemende als ontroerende en grappige voorstelling.

Een kleurrijke familievoorstelling in de natuur en een kleurenspektakel in de ondergaande zon. 'Vreemde Vogels' is het allemaal.
Louiset Vos, Projectcoördinator evenementen

Ben jij erbij?

  • 12, 13 en 14 augustus
  • 19, 20 en 21 augustu

Meld je aan

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?