Ga mee de natuur in

De natuur in met één van de activiteiten van Landschap Overijssel; bezoek een activiteitendag bij een bezoekerscentrum, ga op stap met een natuurgids, volg een cursus of het kabouterpad. Voor jong en oud organiseren wij verschillende activiteiten.

Hieronder kun je de activiteit zoeken die bij je past!

22 mei beerze11 Salland Op stap excursie Beerze 22 mei 2018 Excursie, Op stap Ga mee Op Stap in Beerze. Onder leiding van een landschapsgids maakt u een prachtige wandeling van ongeveer twee uur in dit gevarieerde gebied. » 23 mei beerze11 Noord Twente Dassen kijken 23 mei 2018 Excursie Breng een bezoek aan de Dasmobiel. Een geur- en geluidsdichte hut, nog geen tien meter naast een bewoonde dassenburcht. » 24 mei beerze11 Noord Twente Op stap excursie Bergvennen 24 mei 2018 Excursie, Op stap Een natuurgids vertelt je tijdens de wandeling graag over dit Natura2000- gebied, de cultuurhistorie en de planten en dieren die er voorkomen. » 25 mei beerze11 Noord Twente Dassen kijken 25 mei 2018 Excursie Breng een bezoek aan de Dasmobiel. Een geur- en geluidsdichte hut, nog geen tien meter naast een bewoonde dassenburcht. » 26 mei beerze11 Noord Twente Dassen kijken 26 mei 2018 Excursie Breng een bezoek aan de Dasmobiel. Een geur- en geluidsdichte hut, nog geen tien meter naast een bewoonde dassenburcht. » 26 mei beerze11 Salland Op stap excursie langs de Regge 26 mei 2018 Excursie, Op stap Wij verzorgen de komende weken een aantal bijzondere 'Op Stap' excursies langs de Regge. En wel op 26 mei, 23 juni en 15 september 2018
Onderweg krijgt u van onze landschapsgids uitleg over de prachtige flora en fauna en cultuurhistorie langs de Regge. Dit waterrijke gebied is de leefomgeving van veel bijzondere vogels, zoals bij voorbeeld de ijsvogel. Daarnaast treft u een grote diversiteit van planten en bomen waar de gidsen u meer over kunnen vertellen.
»
29 mei beerze11 Zuid Twente Zomeravondwandeling: Smalenbroek 29 mei 2018 Bezoekerscentrum Hof Espelo, Excursie Genieten van mooie voorjaarsbloeiers? Ga dan met mee de zomeravondwandeling over Landgoed Smalenbroek met de natuurgids »
Activiteitenkalender
Een activiteit of lezing op maat?
beerze11
Wil je een excursie, een lezing of een werkdag?