Wat vliegt er rond en op de heide? Welke kleur heeft de vuurlibel? En wist je dat je de oeverlibel ook op de heide tegen kunt komen? Ontdek het tijdens de excursie ‘Kleinste beestjes van de heide’ op zondag 7 juli op bezoekerscentrum Hof Espelo. Je krijgt ze van dichtbij te zien en hoort er allerlei weetjes over. Een leuke excursie voor het hele gezin. De excursie begint om 13.30 uur en duurt ongeveer 1,5 uur.

Wat zoemt en krioelt er allemaal op de heide? Torretjes, libellen, kevertjes, vlinders en de heidesabelsprinkhaan. Ze leven allemaal van en op de heide van Hof Espelo. Geef je oren en ogen goed de kost, want dan ontdek je pas echt hoeveel leven er is op de heide. De natuurgidsen nemen een netje mee, want de beestjes laten zich niet altijd even makkelijk zien. Zo kun je ze goed van dichtbij bekijken. Ze vertellen je graag interessante weetjes. De excursie is leuk en leerzaam voor jong en oud!

Praktische informatie over deze excursie:

  • De excursie gaat door bij minimaal 4 deelnemers.
  • Honden zijn niet toegestaan bij deze excursie.
  • Je hoeft geen ticket te printen, de gidsen hebben een deelnemerslijst.
  • Heb je een vraag of lukt het aanmelden niet? Neem dan contact met ons op:

Het bezoekerscentrum Hof Espelo zoekt vrijwilligers om het team te versterken. We zijn vooral opzoek naar gastheren/gastvrouwen. Belangstelling of wil je meer informatie? Stuur een mailtje naar bezoekerscentrum.hofespelo@landschapoverijssel.nl

Restitutiebeleid
Wanneer je wil afzien van deelname aan de excursie dan dient dit minimaal 48 uur voor aanvang van de excursie gemeld te worden. Na 48 uur heb je geen recht op restitutie. Bij annulering door Landschap Overijssel ontvang je je betaalde deelnamekosten 100% terug.

Privacywetgeving
Tijdens deze activiteit worden mogelijk foto’s gemaakt in opdracht van Landschap Overijssel. Kijk op www.landschapoverijssel.nl/privacyverklaring voor meer informatie. Indien je hier bezwaar tegen hebt, neem dan contact op via communicatie@landschapoverijssel.nl of 0529 – 401731.