Gatver, een uilenbal! Nee joh, een uilenbal is helemaal niet vies, het is juist super interessant. Kom dat maar eens lekker uitpluizen tijdens de kinderactiviteit ‘Uilenballen pluizen’ op zondagochtend 14 januari om 11.00 uur. Het is een creatieve en leerzame ochtend voor kinderen van 6 tot ongeveer 12 jaar. Meld je wel van te voren aan.

Een uil eet veel muizen op een dag. En dat betekent ook veel haren en botjes. Alleen kan een uil dit niet verteren en dus spuugt hij het uit in de vorm van een bal. En dat maakt een uilenbal heel interessant om uit te pluizen, op zoek naar kaakjes, schedeltjes en andere muizenbotjes. Zo weet je precies wat hij heeft gegeten. We nemen de verrekijkers mee en gaan op expeditie het bos in om te kijken of er nog uilen op Hof Espelo zijn. De vrijwilligers van het kinderteam leren de kinderen meer over het leven van roofvogels en uilen. Leuk en leerzaam. Jij komt toch ook?

Praktische informatie over deze kinderactiviteit:

  • De activiteit gaat door bij minimaal 5 kinderen.
  • We zijn om ongeveer 13.00 uur klaar.
  • Het is de bedoeling dat de ouders (op afstand) blijven bij de activiteit.
  • Je hoeft geen ticket te printen, het kinderteam heeft een deelnemerslijst.
  • Heb je een vraag of lukt het aanmelden niet? Neem dan contact met ons op:

Restitutiebeleid
Wanneer je wil afzien van deelname aan de excursie dan dient dit minimaal 48 uur voor aanvang van de excursie gemeld te worden. Na 48 uur heb je geen recht op restitutie. Bij annulering door Landschap Overijssel ontvang je je betaalde deelnamekosten 100% terug.

Privacywetgeving
Tijdens deze activiteit worden mogelijk foto’s gemaakt in opdracht van Landschap Overijssel. Kijk op www.landschapoverijssel.nl/privacyverklaring voor meer informatie. Indien je hier bezwaar tegen hebt, neem dan contact op via communicatie@landschapoverijssel.nl of 0529 – 401731.