Wil jij leren hoe je een vuurtje stookt? Doe dan mee met de kindermiddag ‘Vuurtje stoken en broodjes bakken’ op woensdag 21 februari in Watermolen Frans. Kinderen maken samen met vrijwilligers een mooi vuur. Als dat lekker brandt, bakken we samen broodjes en marshmallows. Ook doen we leuke natuurspelletjes. De middag is leuk voor kinderen van 4 tot ongeveer 12 jaar. We beginnen om 15.00 uur en het duurt tot 17.00 uur. Meld je wel van te voren aan.

In de winter is er genoeg te beleven en te vinden buiten. Bijvoorbeeld dennenappels, gedroogd blad en droge takken verzamelen om een vuurtje te stoken en broodjes aan te bakken. Kinderen gaan samen met vrijwilligers van Landschap Overijssel het bos in om hout te verzamelen. Onderweg doen we meteen leuke natuurspelletjes. En hebben we genoeg verzameld, dan stoken we er bij Watermolen Frans een mooi vuur van. Zodra dat goed warm is, bakken we broodjes en marshmallows. Dat wordt een leuke en leerzame kindermiddag! Ook als het regent gaat de middag gewoon door. Tip: trek warme kleren aan die vies mogen worden en stevige schoenen of laarzen.


Praktische informatie:

  • De middag gaat door bij minimaal 5 kinderen.
  • Je hoeft geen ticket te printen, het kinderteam heeft een deelnemerslijst.
  • Heb je een vraag of lukt het aanmelden niet? Neem dan contact met ons op:

Het Bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek zoekt vrijwilligers die het kinderactiviteitenteam willen versterken. Belangstelling of wil je meer informatie? Stuur een mailtje naar louiset.vos@landschapoverijssel.nl

Privacywetgeving
Tijdens deze activiteit worden mogelijk foto’s gemaakt in opdracht van Landschap Overijssel. Kijk op www.landschapoverijssel.nl/privacyverklaring voor meer informatie. Indien je hier bezwaar tegen hebt, neem dan contact op via communicatie@landschapoverijssel.nl of 0529 – 401731.