Kinderactiviteit

Kinderactiviteit ‘Lammetjes aaien’ op Hof Espelo, Enschede

Jongetje met lam
Foto Clifton Buitink
Hof Espelo

Kom je ook op kraamvisite? Op de boerderij zijn de eerste lammetjes geboren en daarom organiseren wij op woensdag 1 mei een kindermiddag ‘Lammetjes aaien’ op Hof Espelo. In 3 groepen gaan de kinderen samen met vrijwilligers naar de boerderij. De middag is leuk voor kinderen vanaf 4 jaar. Meld je aan en kom ze knuffelen.

Hoe wordt een lammetje geboren? Hoe snel groeit het en hoe herkent het zijn eigen moeder? Je hoort het allemaal van de boerin die voor de lammetjes op de boerderij zorgt. De lammetjes hebben er zin en springen en dartelen vrolijk met elkaar door de stal. Als je wilt, mag je een lammetje knuffelen en aaien. Voel zelf hoe zacht ze zijn. Hoe leuk is dat? De activiteit duurt ongeveer een uur. De schapenstal is niet heel groot, buggy’s en (groot)ouders moeten buiten even wachten.

Wij organiseren deze kindermiddag ook op woensdag 24 april.

Praktische informatie:

  • Per tijdvak kunnen maximaal 15 kinderen komen, zodat er voor iedereen tijd en ruimte is om in de stal de lammetjes te knuffelen.
  • Je hoeft geen ticket te printen, het kinderteam heeft een deelnemerslijst.
  • Heb je een vraag of lukt het aanmelden niet? Neem dan contact met ons op:

Restitutiebeleid
Wanneer je wil afzien van deelname aan de excursie dan dient dit minimaal 48 uur voor aanvang van de excursie gemeld te worden. Na 48 uur heb je geen recht op restitutie. Bij annulering door Landschap Overijssel ontvang je je betaalde deelnamekosten 100% terug.

Privacywetgeving
Tijdens deze activiteit worden mogelijk foto’s gemaakt in opdracht van Landschap Overijssel. Kijk op www.landschapoverijssel.nl/privacyverklaring voor meer informatie. Indien je hier bezwaar tegen hebt, neem dan contact op via communicatie@landschapoverijssel.nl of 0529 – 401731.

LO154791600

Al vanaf € 2,- per maand steun je natuur & landschap!

Ben jij al donateur?
Elke vierkante meter helpt!

Help jij mee om ons landschap te beschermen? Alleen samen kunnen we het verschil maken.

Steun ons